Avoimia työpaikkoja Petlalla

Perunantutkimuslaitos muuttaa Räpin koetilalle Säkylän Köyliöön 1.1.2021 alkaen. Toimipaikan siirtyessä nykyisen henkilökunnan työssäkäyntialueen ulkopuolelle haemme vakituiseen työsuhteeseen

Kahta tutkijaa ja kahta tutkimusagrologia / -mestaria

Tutkijalta odotamme perehtyneisyyttä kasvinviljelyyn, -ravitsemukseen, tai -suojeluun, sekä maatalousalan korkeakoulututkintoa. Toivomme hakijoilta kokemusta etenkin perunan peltokokeiden suunnittelusta, tutkimushankkeista, ARM-ohjelmistosta, datankäsittelystä ja raportoinnista suomeksi ja englanniksi, sekä esiintymisvalmiutta. Ruotsinkielentaito lasketaan eduksi.

Tutkimusagrologilta/mestarilta odotamme monipuolista osaamista tutkijoiden työn tueksi. Edellytyksenä on maatalousalan ammattitutkinto tai alan kokemus, kykyä oma-aloitteiseen ja järjestelmälliseen, huolelliseen työhön, traktoriajotaitoa sekä suomen- ja englanninkielentaitoa.

Tarkemmat toimenkuvat määräytyvät valittujen henkilöiden osaamisen mukaan. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, halua ja aitoa kiinnostusta kehittää suomalaista perunanviljelyä. Tekninen, ARM-, InDesign- tai R-osaaminen, hankkeiden taloushallinnon tai perunan satoanalytiikan osaaminen voidaan katsoa hakijan eduksi. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä monipuolisessa työssä ja olla mukana kehittämässä suomalaista perunantuotantoa Säkylässä.

2–3 kesätyöntekijää / harjoittelijaa

Työtehtäviisi kuuluvat perunantutkimukseen liittyvien peltokokeiden käytännön työt 12.4.–30.10.2021 välisenä aikana. Vaatimuksena on traktorikortti ja soveltuvuus peltotöihin. Työ sopii osaksi maatalousalan koulutuksen harjoittelua.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 30.11.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: marjo.serenius@petla.fi

Lisätietoja: johtaja Marjo Serenius, puh. 040 450 7200
petla.fi


Perunantuotannon tutkimus ja kehityssäätiö sr on perustettu vuonna 1983. Säätiön tarkoituksena on kehittää perunanviljelyä ja varastointia, edistää perunantuotantoa koskevaa tutkimus- ja koetoimintaa, parantaa perunanviljelijöihin kohdistuvalla neuvonnalla perunan sato- ja laatutasoa, ja tutkimustulosten soveltamista käytäntöön. Tarkoitustaan säätiö toteuttaa Perunantutkimuslaitoksella. Säätiön taustayhteisöinä toimivat Apetit Oy, Evijärven peruna Oy, Finnamyl Oy, Jepuan peruna Oy, Lapuan peruna Oy, MTK ja SLC.