Uudet sivut

Tässä ne nyt ovat, Perunantutkimuslaitoksen uudet nettisivut! Nyt myös mobiiliystävällisessä muodossa. Vanha sivusto palveli pitkään, joidenkin mielestä aivan liian pitkään, ja nyt oli meidänkin korkea aika siirtyä tälle vuosikymmenelle.

Sivuston sisältö on pitkälti ennallaan, mutta uudessa muodossa. Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet löytyvät edelleen heti etusivulta. Aiempia juttuja on nyt myös helppo hakea arkistosta aiheen tai ajankohdan mukaan. Sivustolla on myös oma hakutoiminto. Peruna-alan tilaisuudet löytyvät tapahtumakalenterista.

Uutena alueena on ohjeosio, johon on tässä vaiheessa koottu lähinnä Petlan vanhan sivuston kätköihin vuosien mittaan kertyneitä ohjeita perunan viljelystä, varastoinnista ja laadusta. Tätä aineistoa ei haluttu muutoksen yhteydessä hävittää, vaan se siirrettiin sisällöltään melkein sellaisenaan uudelle sivustolle. Jatkossa tätä osiota on tarkoitus täydentää ja päivittää.

Uuden sivuston sisältö ja ulkoasu eivät ole lopullisia. Sivuston jatkuva kehittäminen ja isojenkin muutosten tekeminen on nyt aiempaa helpompaa.

Sivustoon liittyvät kommentit ovat aina tervetulleita. Kehut voi osoittaa Johtajalle, haukut, kehittämisehdotukset ja vikailmoitukset suoraan Annalle osoitteella anna.sipila@petla.fi. Voit kertoa mielipiteesi myös facebook-sivumme kautta.