Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kannattava ja kestävä kasvisviljely luomumenetelmin

5.2.2020 klo 09:30 - 16:30

Mitä luomukasvisten viljelyssä vaaditaan ja mitä luomumenetelmiä voidaan hyödyntää tavanomaisessa tuotannossa? Mikä merkitys on toiminnan suunnittelulla viljelyn onnistumisen kannalta ammattimaisessa viljelyssä? Mitä tarjottavaa tutkimuksella on kemiallisten torjunta-aineiden tilalle? Minkälaisella strategialla luomuvihannesten viljelyn saa kannattavammaksi?

Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan KOULU-hankkeen kaikille avoimessa kasvisseminaarissa. Tilaisuuden pääpuhujana on tanskalainen luomuvihannesviljelyneuvoja, agronomi Richard de Visser, joka antaa esityksessään tuoreita näkemyksiä ja käytännön oppeja sekä vinkkejä siitä, kuinka parantaa vihannestuotantoa. Lisäksi tilaisuudessa on tutkijapuheenvuorot Lukesta ja Petlasta.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen:

https://www.lyyti.fi/reg/Kannattava_ja_kestava_kasvisviljely_luomumenetelmin_0552

 

Tilaisuus on osa Koulutuksella osaamista luomukasvistuotantoon -hanketta. Pyhäjärvi-instituutin koordinoima hanke toteutetaan yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen ja Perunantutkimuslaitoksen kanssa ja päärahoituksensa se saa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskusten kautta.

        Luonnonvarakeskus

Tiedot

Päivämäärä:
5.2.2020
Aika:
09:30 - 16:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/Kannattava_ja_kestava_kasvisviljely_luomumenetelmin_0552

Tapahtumapaikka

Teknologiakeskus Pripoli
Tiedepuisto 4
Pori, Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Pyhäjärvi-Instituutti