Luomukasviskoulutukset 2020

Koulutuksella osaamista luomukasvistuotantoon -hanke järjestää koulutusta luomuvihannesten ja luomuperunan viljelyyn. Tämän vuoden koulutukset ovat pian alkamassa.

Aloitustilaisuudet

Aloitustilaisuuksissa esitellään tulevia koulutuksia ja pohditaan viljelijöiden tarpeita sekä markkinatilannetta luomuvihannesten ja luomuperunan tuotannossa. Tilaisuudet ovat ilmoittautuneille maksuttomia, ja ne on tarkoitettu asiasta kiinnostuneille luomu- ja tavanomaisille viljelijöille.

Tilaisuuksien ajankohdat ja paikat:

Satakunta ma 17.2.2020 klo 10-12
Pyhäjärvi-instituutti, Sepäntie 7, Eura

Varsinais-Suomi ti 11.2.2020 klo 10-12 Peruttu!
Tiedekeskus Tuorla, Väisäläntie 20, Kaarina

Etelä-Pohjanmaa pe 14.2.2020 klo 10-12 Peruttu!
Perunantutkimuslaitos, Alapääntie 104, Ylistaro

Tilaisuuksien ohjelma ja ilmoittautumisohjeet

Koulutusten tavoiteena on lisätä viljelijöiden osaamista luomuavomaanvihannesten ja luomuperunan tuottamisessa sekä kasvattaa luomukasvisten tuotannon määrää ja parantaa laatua läntisessä Suomessa. Lisäksi tavoitteena on tarjota uusia ideoita ja menetelmiä tavanomaisten avomaanvihannesten ja perunan viljelijöille.

Koulutusten hinta: 200 €/osallistuja (koulutukset 1-8 ja materiaali)
Koulutukset alkavat: 3.3. Piikkiö, 4.3. Eura, 6.3. Ylistaro

Lisätietoa koulutuksista Pyhäjärvi-instituutin sivuilla

Tilaisuudet ovat osa Koulutuksella osaamista luomukasvistuotantoon-hanketta. Pyhäjärvi-instituutin koordinoima hanke toteutetaan yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen ja Perunantutkimuslaitoksen kanssa ja päärahoituksensa se saa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan ELYkeskusten kautta.

maaseuturahasto
Luonnonvarakeskus